Onze experts

toonwinkels-volledig

Toon Winkels

Toon (1956) heeft een jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. Toon is zijn carrière begonnen als HR-manager. Hij is door de jaren als juridisch adviseur betrokken geweest bij grote reorganisaties.

Toon heeft een grote expertise in het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht en dient zowel werkgevers als werknemers van vakkundig advies. Verder heeft Toon een ruime ervaring in het bemiddelen tussen werkgever en werknemer bij ontslagzaken en arbeidsconflicten.

stefanwinkels-volledig

Stefan Winkels

Stefan (1981) studeerde in 2006 af aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit Maastricht. Stefan volgde daar de Master Nederlands Recht (Civiel). Hij studeerde af met een scriptie over het concurrentie- en relatiebeding.

Sinds 2006 is Stefan werkzaam bij WMS, alwaar hij actief is op het terrein van het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. In deze vakgebieden treedt hij op voor zowel ondernemingen als particulieren. In deze praktijk houdt Stefan zich bezig met het arbeidsrecht in de ruimste zin des woords. Ook treedt Stefan op als klankbord en sparringspartner.

Stefan is lid van de vereniging voor arbeidsrecht.

annabelvaniersel-zw

Annabel van Iersel

Annabel (1993) studeerde in 2015 af aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Tilburg met als Master Rechtsgeleerdheid accent Arbeidsrecht. In haar scriptie ging ze in op de veranderingen in het ontslagrecht door de Wet Werk en Zekerheid.

Annabel is sinds januari 2017 werkzaam als Junior Arbeidsjurist bij WMS. Praktijkervaring heeft ze opgedaan als juridisch medewerker arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht bij de Rechtswinkel Tilburg. Bovendien heeft ze diverse stageplaatsen bij advocatenkantoren vervuld voordat ze bij WMS in dienst trad.

KUNNEN WIJ U TERUGBELLEN?

Wilt u spreken met een van onze experts? Geef dit hier aan ons door en onze expert belt u zo snel mogelijk terug.

Laat hier uw gegevens achter om vrijblijvend te spreken met één van onze experts:

Scroll Up