Onze experts

toonwinkels-volledig

Toon Winkels

Toon (1956) heeft een jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. Toon is zijn carrière begonnen als HR-manager. Hij is door de jaren als juridisch adviseur betrokken geweest bij grote reorganisaties.

Toon heeft een grote expertise in het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht en dient zowel werkgevers als werknemers van vakkundig advies. Verder heeft Toon een ruime ervaring in het bemiddelen tussen werkgever en werknemer bij ontslagzaken en arbeidsconflicten.

stefanwinkels-volledig

Stefan Winkels

Stefan (1981) studeerde in 2006 af aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit Maastricht. Stefan volgde daar de Master Nederlands Recht (Civiel). Hij studeerde af met een scriptie over het concurrentie- en relatiebeding.

Sinds 2006 is Stefan werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. In deze vakgebieden treedt hij op voor zowel ondernemingen als particulieren. In deze praktijk houdt Stefan zich bezig met het arbeidsrecht in de ruimste zin des woords. Ook treedt Stefan op als klankbord en sparringspartner. Verder wordt Stefan regelmatig ingeschakeld als onafhankelijk mediator in arbeidsconflicten.

Stefan is lid van de vereniging voor arbeidsrecht.

KUNNEN WIJ U TERUGBELLEN?

Wilt u spreken met een van onze experts? Geef dit hier aan ons door en onze expert belt u zo snel mogelijk terug.

Laat hier uw gegevens achter om vrijblijvend te spreken met één van onze experts:

Scroll Up